bg-image

carpaccio od curanog brancina u cikli sa emulzijom od soje, sezama i naranče uz ukiseljenu ciklu, tostirani sezam i krutone

20 namirnica

Krenimo kuhati!

Serviranje

01
  1. Nožem skidamo kožu s prethodno usoljene ribe u cikli pa tanko režemo na tanke ploške ili trakice. Slažemoih na tanjur po želji. Mi smo ovaj put odlučili “razbacati” ih.

02
  1. Izvadimo ukiseljenu ciklu iz tekućine da se cijedi - da ne bude mokra.

03
  1. Dodamo emulziju od soje, naranče i sezama.

  2. Stavimo povrh ukiseljenu ciklu. Također je “pobacamo”.

  3. Rasporedimo segmente naranče.

  4. Salatu razdvojimo na manje komadiće i rasporedimo je.

  5. Posipamo malo tostiranog sezama i krutona.

  6. Ako imamo, dodamo i tostirani crni sezam jer će vizualno odlično izgledati na naranči.

Napravite po svome - i uživajte!

Istraži

Recepti

Više tehnika

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.