bg-image

risotto mantecato od bundeve

1 h 25 min
12 namirnica

Krenimo kuhati!

Serviranje

01
  1. Risotto smo pustili da se malo odmori, ohladi.

  2. Pošto je narančaste boje, odabrat ćemo tamniji tanjur da dođe do izražaja

  3. Porciju stavimo na tanjur. Mi serviramo u poluduboki tanjur. Može se i na plitki.

02
  1. Kada se stavi na tanjur, treba se pravilno širiti po tanjuru. To je znak da je risotto dobro kuhan.

  2. Lupkanjem dlanom o dno tanjura možemo postići da se sve na tanjuru izravna.

03
  1. Dekoriramo s malo rukole.

  2. Dodamo nekoliko listića grana padana.

Laaaaagano i strpljivo.

Istraži

Recepti

Više tehnika

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.