ružmarin

Opis

Ružmarin je aromatična biljka koja se koristi kao začin u mnogim kuhinjama diljem svijeta. Karakterizira ga intenzivan miris i okus te igličasti listovi. Ružmarin je bogat antioksidansima i fitokemikalijama poput karnozinske kiseline, koje mogu pružiti različite zdravstvene koristi, uključujući smanjenje upala i podršku zdravlju mozga. Također, sadrži neke vitamine i minerale poput vitamina A, C i B6 te željeza, kalcija i magnezija.

ružmarin

100 g

300 kcal

Nutritivne vrijednosti

100 g sadrži:

Ugljikohidrati:
20.7 g
Proteini:
3.3 g
Masti:
15 g
Vlakna:
14 g

Tehnike

Recepti

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.