bg-image

tartar od curanog brancina s hladnom juhom od rajčice i uljem od bosiljka

14 namirnica

Krenimo kuhati!

Serviranje

01
  1. Maknemo kožu s usoljene (cured) ribe te je nasjeckamo na kockice.

  2. Pripremimo tanjur u koji ćemo servirati tartar.

  3. Položimo metalni prsten/obruč na sredinu tanjura.

02
  1. Stavljamo nasjeckanu ribu u prsten te pritisnemo da bude kompaktno.

  2. Dignemo obruč.

03
  1. Rasporedimo tostirane pinjole povrh ribe.

  2. Dodamo malo svježeg bilja - mi smo ukrasili tartar bosiljkom i frisee salatom.

  3. Zalijemo područje oko tartara hladnom juhom od rajčice, odnosno vodom od rajčice.

  4. Ukrasimo uljem od bosiljka.

O ukusima se ne raspravlja!

Istraži

Recepti

Više tehnika

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.