bg-image

carpaccio od brancina sa salsom od manga i avokada te emulzijom od limuna i limete

16 namirnica

Krenimo kuhati!

Serviranje

01
  1. Skinemo kožu s ribe.

  2. Narežemo ribu na tanke ploške/šnite. Režemo pod kutem, a slažemo u krug. Komadiće slažemo u krug na tanjur na koji ćemo servirati jelo.

02
  1. Carpaccio od brancina posolimo i popaprimo.

  2. Prelijemo ga emulzijom.

  3. Rasporedimo salsu od manga i avokada.

  4. Rastrgamo salatui rasporedio je po vrhu.

  5. Za kraj dodamo još malo maslinovog ulja.

Istraži

Recepti

Više tehnika

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.