bg-image

tartar od orade s emulzijom od rukole i limete

11 namirnica

Krenimo kuhati!

Serviranje

01
  1. Skinemo kožu s ribe pa je narežemo na kockice.

  2. Posolimo ribu i dodamo malo maslinovog ulja.

02
  1. Na plitki tanjur stavimo dva metalna prstena - veći i manji. U većem će biti tartar od ribe, a u manjem emulzija od rukole i limete.

  2. Pomoću žlice popunimo vanjski prsten tartarom od orade. Dobro pritisnemo kako bi bilo što kompaktnije.

  3. Maknemo unutarnji metalni prsten i ulijemo emulziju u središnji krug.

03
  1. Na vrh tartara položimo nar, listiće bosiljka i krutone.

  2. Ukrasimo uljem od rukole ili emulzijom od rukole i limete - kako želite!

Ponekad je manje - više!

Istraži

Recepti

Više tehnika

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.