01biljno uljeppsmjesa za palačinkeppPrije pečenja palačinki, tavu trebamo dobro ugrijati.Dodamo ulje na tavu pa ga razmažemo papirnatim ubrusom.
02biljno uljeppsmjesa za palačinkeppUgrabimo smjesu za palačinke šefljom/šefarkom te je izlijemo na zagrijanu tavu.Smjesu ravnomjerno rasporedimo po tavi.Pečemo palačinku do željene boje.VAŽNO: Ako radimo zapečene palačinke, onda je bolje ispeći deblje palačinke, a ako radimo obične, onda mogu biti slobodno tanje.Palačinke pečemo do željene boje. Kada dobiju boju, okrenemo ih.Ponavljamo postupak dok ne ispečemo sve palačinke!Pustimo palačinke da dobiju boju i s druge stranePalačinke maknemo s tave na tanjurPonavljamo postupak dok ne potrošimo cijelu smjesu za palačinkeKoliko komada dobijete ovisi o debljini palačinke