bg-image

juneći steak s pomfritom i domaćim umakom

20 namirnica

Što moram znati?

Juneći medium rare steak s pomfritom u Béarnaise umaku pravi je raj za ljubitelje mesnih delicija i bogatih okusa. Savršeno pečen odrezak, hrskavi pomfrit i kremasti, aromatični Béarnaise umak stvaraju kombinaciju koju je teško odoljeti. Iako mnogi vjeruju da su pomfrit i steak američki specijalitet, ova kombinacija zapravo potiče iz Francuske, gdje su obje stavke postale pravi kulinarski klasik!

Krenimo kuhati!

Serviranje

01
  1. Na odabrani tanjur odložimo steak. Možemo da ostaviti cijelog, a možemo ga i narezati “na lepezu”.

  2. Oštrim nožem narežemo steak pod kutem, na koso.

  3. Narezani steak posložimo na jednu polovicu tanjura, a na drugu polovicu pomfrit.

  4. Steak prelijemo pripremljenim béarnaise umakom.

Istraži

Više tehnika

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.