vlasac

Opis

Vlasac je aromatična biljka koja se često koristi kao začin u mnogim kuhinjama. Karakterizira ga svježi, blagi okus s laganim štipkanjem, slično lukovici. Vlasac je bogat antioksidansima i vitaminima, posebno vitaminom C, koji pruža podršku imunološkom sustavu i zdravlju kože. Također sadrži minerale poput željeza, kalcija i mangana, te je niskokaloričan, što ga čini zdravim dodatkom mnogim jelima.

vlasac

100 g

30 kcal

Nutritivne vrijednosti

100 g sadrži:

Ugljikohidrati:
4 g
Proteini:
1.5 g
Masti:
0.3 g
Vlakna:
1 g

Tehnike

Recepti

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.