krumpir

Opis

Krumpir je popularno korjenasto povrće koje se često koristi u mnogim jelima diljem svijeta. Ima kremastu teksturu kada je kuhan i bogat okus koji se može prilagoditi raznim receptima. Krumpir je bogat izvor složenih ugljikohidrata koji pružaju osnovnu energiju tijelu. Također sadrži vitamine i minerale poput vitamina C, vitamina B6, kalija i mangana, koji su važni za zdravlje imunološkog sustava, živčanog sustava i mišića.

krumpir

100 g

77 kcal

Nutritivne vrijednosti

100 g sadrži:

Ugljikohidrati:
17.6 g
Proteini:
2 g
Masti:
0.1 g
Vlakna:
2.2 g

Tehnike

Recepti

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.