bg-image

krem juha od pečenog krumpira i češnjaka

1 h 15 min
5 namirnica

Krenimo kuhati!

01
  1. Oprati i oguliti krumpir.
  2. Narezati krumpir na ploške.
02
  1. Prerezati gornji dio češnjaka kako bi se vidio njegov presjek.
03
  1. Upaliti pećnicu na 190 stupnjeva i zagrijati je. Minimalno 45 minuta.
04
  1. Nakon što se krumpir i češnjak ispeku, krumpir prebacimo u blender.
  2. Češnjak pustimo da se malo ohladi kako bismo ga mogli istisnuti rukama u zasebnu zdjelicu. Nećemo se odmah zaletiti s dodavanjem cijelog češnjaka u blender, već za početak stavite pola sadržaja.
  3. Dodamo vodu u blender.
05
  1. Blendamo sadržaj.
  2. Po potrebi dodamo još češnjaka.
  3. Nakon blendanja prebacimo sadržaj u lonac te upalimo vatru.
  4. Dodamo vode kako bismo razrijedili sadržaj.

Istraži

Recepti

Više tehnika

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.