Prijavi se
Teme
Recepti
Tehnike
Inventar
Namirnice
Kontakt
Otvori Navigaciju
juneći carpaccio - rezanje i priprema
5 min
1 namirnica
Što moram znati?
juneći carpaccio - rezanje i priprema
Namirnice
juneći file
100
g
Inventar
kuhinjski nož
papir za pečenje
daska za rezanje
bat za meso
Krenimo kuhati!
juneći carpaccio - rezanje i priprema
Inventar
01
juneći file
100
g
Režemo file na što tanje šnite pa stavljamo na masni papir.
Ostatak filea spremimo.
Istraži
Recepti
Lasagne bolognese
Juneći osso bucco s risottom milanese
Juneći tartar (tartar biftek - klasični)
Juneći carpaccio
Teleći tamni umak (teleći jus)
Jaja benedikt
Teleća juha
Više tehnika
Pileći lollipop (batak)
Otkoštavanje pilećih prsa
Rasijecanje pileta
Hrskava panceta
Juneći file porcioniranje
Otkoštavanje batka
Otkoštavanja pilećeg karabatka (batka i zabatka)
Teleći tamni umak - jus
Otkoštavanje zabatka
Pileći lollipop (krilca)
Obrada svinjskog filea
Svinjski file porcioniranje
O projektu
Recepti
Tehnike
Inventar
Namirnice
Kontakt
Uvjeti korištenja
Pravila privatnosti
Impressum
Budi u toku
Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.
Tvoja e-mail adresa
Pretplati se
© 2024 Sva prava pridržana.