bg-image

janjeći žgvacet s domaćim pljukancima

8 namirnica

Što moram znati?

Janjeći žgvacet s domaćim pljukancima savršen je spoj sočnog, aromatičnog mesa i nježnih, domaćih njoka koji upijaju bogat umak. Polako kuhanje janjetine u začinima stvara dubok, pun okus, dok pljukanci dodaju teksturalnu harmoniju jelu. Janjeći žgvacet s pljukancima često se priprema za posebne obiteljske obroke, jer svaki zalogaj nosi dozu tradicije i ljubavi u pripremi!

Krenimo kuhati!

Serviranje

01
  1. Ugrijemo žgvacet dok ne zakipi

  2. Ubacimo žgvacet unutra

  3. Dodajemo vodu od pljukanaca

  4. Miješamo ga 3 do 5 minuta

02
  1. Sve serviramo na sredinu tanjura

  2. Na vrh stavio naribani parmezan

  3. Dodajemo za kraj peršin

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.