01
Ugrijemo žgvacet dok ne zakipi
Ubacimo žgvacet unutra
Dodajemo vodu od pljukanaca
Miješamo ga 3 do 5 minuta
Janjeći žgvacet s domaćim pljukancima savršen je spoj sočnog, aromatičnog mesa i nježnih, domaćih njoka koji upijaju bogat umak. Polako kuhanje janjetine u začinima stvara dubok, pun okus, dok pljukanci dodaju teksturalnu harmoniju jelu. Janjeći žgvacet s pljukancima često se priprema za posebne obiteljske obroke, jer svaki zalogaj nosi dozu tradicije i ljubavi u pripremi!
Ugrijemo žgvacet dok ne zakipi
Ubacimo žgvacet unutra
Dodajemo vodu od pljukanaca
Miješamo ga 3 do 5 minuta
Sve serviramo na sredinu tanjura
Na vrh stavio naribani parmezan
Dodajemo za kraj peršin
© 2024 Sva prava pridržana.