bg-image

hrskava panceta

1 namirnica

Što moram znati?

Hrskava panceta dolazi od sušene svinjska slanine, koja se tanko nareže i peče dok ne postane zlatno smeđa i hrskava.. Najčešće se koristi kao dodatak tjesteninama poput carbonare, salatama ili se posipa po juhama kako bi se dobila dodatna tekstura i intenzivan okus.

Krenimo kuhati!

01
  1. Tanko narezanu pancetu stavimo na mlaku tavu bez ulja.
  2. Pancetu umjereno pržimo kako bi se masnoća što bolje otopila.
02
  1. Kada panceta dobije boju s jedne strane, okrenemo je na drugu stranu.
03
  1. Nakon što i druga strana dobije boju, pancetu maknemo s vatre na rashladnu rešetku.

Istraži

Recepti

Više tehnika

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.