peršin

Opis

Peršin je zeljasta biljka koja se često koristi kao začin i u kulinarstvu i u medicinske svrhe. Karakterizira ga svjež, blago začinski okus i aromatična aroma. Peršin je bogat vitaminima A, C i K, te mineralima poput željeza, kalcija i kalija. Također sadrži flavonoide i fitokemikalije koji imaju antioksidativna svojstva i mogu pružiti razne zdravstvene koristi, uključujući smanjenje upala i podršku zdravlju srca.

peršin

100 g

36 kcal

Nutritivne vrijednosti

100 g sadrži:

Ugljikohidrati:
6.3 g
Proteini:
3 g
Masti:
0.8 g
Vlakna:
3.3 g

Tehnike

Recepti

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.