01biljno uljeppgrana padano20gluk kozjak30gmaslac50gšampinjoni80gvrganji120gMaslac narežemo na kocke.Sir naribamoNasjeckamo gljive na kocke.Tavu stavimo na vatru. Trebamo je ugrijati.Pouljimo tavu.
02biljno uljeppsolppluk kozjak30gšampinjoni80gvrganji120gDodamo luk kozjak koji smo prethodno sitno nasjeckali. Dodamo još malo biljnog ulja jer ćemo dodati gljive kasnije.Pržimo na laganoj vatri.Posolimo luk. Nakon sotiranja luka, dodamo gljive.Gljive vole ulje pa ćemo tijekom prženja trebati dodavati ulja.
03solppmaslac20gDodajemo maslac Trebamo sve dobro zapeći na jakoj vatri.Maslac će se početi pjeniti.Tijekom procesa sotiranja kontinuiramo miješamo.Posolimo.
05paparppgrana padano20gDodajemo vodu u kojoj smo kuhali njoke.Počet ćemo dobivati teksturu umaka.Dodamo kuhane njoke od bundeve.Po potrebi dodamo još vode od kuhanja njoka ili običnu vodu.Dodajemo prethodno naribani grana padano.Popaprimo po želji. Ne trebamo puno soliti jer smo dodavali vodu od kuhanja njoka koja je zasoljena.Gasimo vatru.
06peršin5gmaslac30gvrhnje za kuhanje40gDodamo nasjeckani svježi peršin.Stavljamo maslac.Ako želimo, sada je vrijeme za staviti vrhnje za kuhanje. Dovoljno je 2 žlice.