Porciju bolognese stavimo na tavu. Počnemo grijati.
Svježu domaću tjesteninu kratko kuhamo.
Ragu Bolognese s domaćim tagliatellama klasično je jelo iz Emiglia-Romagne, poznato po bogatom mesnom umaku koji se polako kuha satima, dok tagliatelle pružaju savršen kontrast u teksturi. Ovo jelo je pravi primjer talijanske strasti prema detaljima i kvaliteti sastojaka. Tradicionalno se koristi mljevena govedina, svinjetina i povrće, a jelo se često poslužuje s parmezanom.
Porciju bolognese stavimo na tavu. Počnemo grijati.
Svježu domaću tjesteninu kratko kuhamo.
Kada je tjestenina kuhana, prebacujemo ju u tavu s bolonjezom i prelijemo 1-2 šeflje vode od kuhanja tjestenine.
Pomiješamo i naribamo parmezana.
Dok se i dalje kuha povremeno miješamo.
Maknemo s vatre nakon minutu- dvije.
Serviramo tako da sve prelijemo u duboki tanjur. Na vrh naribamo još parmezana.
© 2024 Sva prava pridržana.