bg-image

ragu bolognese s domaćim tagliatellama

17 namirnica

Što moram znati?

Ragu Bolognese s domaćim tagliatellama klasično je jelo iz Emiglia-Romagne, poznato po bogatom mesnom umaku koji se polako kuha satima, dok tagliatelle pružaju savršen kontrast u teksturi. Ovo jelo je pravi primjer talijanske strasti prema detaljima i kvaliteti sastojaka. Tradicionalno se koristi mljevena govedina, svinjetina i povrće, a jelo se često poslužuje s parmezanom.

Krenimo kuhati!

Serviranje

01
  1. Porciju bolognese stavimo na tavu. Počnemo grijati.

  2. Svježu domaću tjesteninu kratko kuhamo.

02
  1. Kada je tjestenina kuhana, prebacujemo ju u tavu s bolonjezom i prelijemo 1-2 šeflje vode od kuhanja tjestenine.

  2. Pomiješamo i naribamo parmezana.

  3. Dok se i dalje kuha povremeno miješamo.

  4. Maknemo s vatre nakon minutu- dvije.

  5. Serviramo tako da sve prelijemo u duboki tanjur. Na vrh naribamo još parmezana.

Istraži

Recepti

Više tehnika

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.