bg-image

usoljavanje ribe (tekuće)

3 namirnice

Što moram znati?

Krenimo kuhati!

01
  1. Posudu napunimo hladnom vodom, dodamo sol pa miješamo pjenjačom oko 1 min.
  2. Stavimo filete orade u posudu sa slanom vodom između 5 do 10 minuta. Ovisi o deblji ribe. Ako je riba deblja, ostavimo je i duže.
02
  1. Izvadimo ribu iz posude pa je isperemo pod hladnom vodom.
  2. Dobro posušimo ribu papirnatim ubrusom. Nećemo dugo držati u papiru da se papir neraspadne.
  3. Sada ima intenzivniji okus i kompaktniju strukturu.

Istraži

Recepti

Više tehnika

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.