bg-image

riblja juha

9 namirnica

Krenimo kuhati!

01
  1. Lonac s hladnom vodom stavimo grijati na vatru.
  2. U još hladnu vodu stavljamo riblje kosti jer ih želimo iskoristiti.
  3. Malo posolimo i popaprimo.
02
  1. Koromač preprežemo na pola.
  2. Mrkvu narežemo na deblje ploške.
  3. Rajčicu prepolovimo na pola.
  4. Luk također preprežemo na krupnije dijelove.
  5. Izdvojimo dva režnja iz češnjaka.
  6. Narežemo i celer stabljiku ako želimo. Ako stavljamo korijen celera, trebamo ga staviti manje jer je intenzivniji.
  7. Dodamo svo pripremljeno povrće u lonac.
  8. Čekamo da zakipi.
03
  1. Maknemo pjenu s površine.
  2. Juha treba lagano strujiti. Treba lagano krčkati.
  3. Čekamo 45 min da bude gotovo.
04
  1. Nakon 45 min trebamo procijediti juhu.
  2. Pripremimo lonac i sito u koji ćemo procijediti juhu,
  3. Ako ne želimo da nam se juha zamuti, nećemo je iskretati kao temeljac u sito. Umjesto toga, grabit ćemo malo po malo iz lonca.
  4. Rajčicu kada ugrabimo i stavimo u sito, možemo je malo istisnuti šefljom da ispusti svoju aromu u juhu.

Istraži

Recepti

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.