100 g sadrži:
- Ugljikohidrati:
- 7 g
- Proteini:
- 1 g
- Masti:
- 0.2 g
- Vlakna:
- 3 g
Koromač je aromatična biljka. Poznat je po svom karakterističnom okusu i mirisu koji podsjeća na anis. Ova biljka se koristi u raznim kuhinjama širom svijeta, a posebno je popularna u mediteranskoj i azijskoj kuhinji. Koromač se može konzumirati sirov, kuhan, pečen ili mariniran, a često se dodaje u salate, juhe, mesna jela i salse. Njegove sočne stabljike su hrskave i blago slatke, a lišće se također koristi kao začin.
100 g
31 kcal
Koromač je niskokalorično povrće bogato vitaminima i mineralima. Sadrži značajne količine vitamina C, koji jača imunološki sustav, te vitamina K, koji pomaže u održavanju zdravlja kostiju. Također je dobar izvor dijetalnih vlakana, koja podržavaju probavu i pomažu u održavanju zdrave tjelesne težine. Osim toga, koromač sadrži minerale poput kalija i magnezija, koji su važni za normalno funkcioniranje srca i mišića.
100 g sadrži:
© 2024 Sva prava pridržana.