koromač

Opis

Koromač je aromatična biljka. Poznat je po svom karakterističnom okusu i mirisu koji podsjeća na anis. Ova biljka se koristi u raznim kuhinjama širom svijeta, a posebno je popularna u mediteranskoj i azijskoj kuhinji. Koromač se može konzumirati sirov, kuhan, pečen ili mariniran, a često se dodaje u salate, juhe, mesna jela i salse. Njegove sočne stabljike su hrskave i blago slatke, a lišće se također koristi kao začin.

koromač

100 g

31 kcal

Nutritivne vrijednosti

Koromač je niskokalorično povrće bogato vitaminima i mineralima. Sadrži značajne količine vitamina C, koji jača imunološki sustav, te vitamina K, koji pomaže u održavanju zdravlja kostiju. Također je dobar izvor dijetalnih vlakana, koja podržavaju probavu i pomažu u održavanju zdrave tjelesne težine. Osim toga, koromač sadrži minerale poput kalija i magnezija, koji su važni za normalno funkcioniranje srca i mišića.

100 g sadrži:

Ugljikohidrati:
7 g
Proteini:
1 g
Masti:
0.2 g
Vlakna:
3 g

Tehnike

Recepti

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.