bg-image

orada u soli i blitva s krumpirom na dalmatinski

9 namirnica

Što moram znati?

Orada u soli i blitva s krumpirom na dalmatinski predstavljaju savršen spoj mediteranske tradicije i jednostavnih okusa. Orada, pečena u debelom sloju soli, zadržava svoju sočnost i prirodnu aromu, dok blitva s krumpirom, začinjena maslinovim uljem i češnjakom, donosi svježinu i bogatstvo okusa. U Dalmaciji je ovaj obrok omiljen na ljetnim ručkovima, jer jednostavno koristi najbolje od lokalnih sastojaka i spravlja se s minimalnim trudom, a maksimalnim užitkom!

Krenimo kuhati!

Serviranje

01
  1. Na tanjur položimo file ribe pored blitve

  2. Posolimo

  3. Ukrasimo s maslinovim uljem

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.