krupna sol

Opis

Krupna sol je vrsta soli s većim kristalima od standardne kuhinjske soli, što joj daje karakterističnu teksturu i blaži, dugotrajan okus. Najčešće se koristi za začinjavanje jela pred kraj pripreme, jer se sporije otapa i dodaje poseban hrskavi element, idealan za pečeno meso, povrće i slastice. Također je popularna u konzerviranju i mariniranju hrane zbog svoje strukture koja pomaže u očuvanju okusa i svježine namirnica.

krupna sol

100 g

0 kcal

Nutritivne vrijednosti

100 g sadrži:

Ugljikohidrati:
0 g
Proteini:
0 g
Masti:
0 g
Vlakna:
0 g

Tehnike

Recepti

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.