bg-image

priprema i začinjavanje odojka

2 namirnice

Krenimo kuhati!

01
  1. Prvo ćemo odvojiti kosti kako bi ga imali za svinjski tamni umak
  2. Režemo uz kost i otkoštavamo
  3. Mičemo sukrvicu
  4. Dodatno zarežemo meso kako bi ostaivli mjesto za sol
02
  1. Začinimo meso s običnom soli tako da rukom pređemo prkeo meso.
03
  1. Stavljamo odojak na pleh na kojoj je rashladna rešetka
  2. Sa krupnom soli zatrpavamo odojak
  3. Meso staivmo u frižider i ostavimo ga da tamo ostane cijelu noć
  4. Kosti žemo zalediti i možemo ih iskoristiti za tamni umak
  5. NAPOMENA: nemojte poklopiti meso s folijom kad ga stavljate u frižider

Istraži

Recepti

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.