bg-image

segmentiranje naranče

1 namirnica

Krenimo kuhati!

01
  1. Operemo i osušimo naranču.
  2. Odrežemo 2 ruba naranče - “okrajka”.
  3. Pratimo koru naranče nožem i tako je ogulimo.
  4. Odrežemo ostatke bijelih dijelova koji su se nalazili ispod kore kako bismo imali čisto narančino “meso”
02
  1. Zarežemo narančino meso na mjestu bijelih linija pa vadimo kriške nožem - bez stiskanja naranče. Iskoristit ćemo sok!
  2. Kada smo segmente izdvojili i odložili u posudu, iscijedimo po njima sok od naranče koji dobijemo od ostatka naranče kako bismo održali svježinu.

Istraži

Recepti

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.