bg-image

zamotavanje bifteka u duxelles i pršut

3 namirnice

Krenimo kuhati!

01
  1. Položimo dva sloja plastične folije jedan ispod drugog na radnu površinu
  2. Položimo šnite pršuta jedne pored druge tako da se 2 cm od svake preklapa preko drudge
  3. Ovisno o veličini i obliku bifteka koji se treba zamotati, stavljamo broj šnita pa tako i prilagođavamo slaganje
  4. Na vrh “reda” pršuta možemo dodati jos dva u suprotnom smjeru
  5. Na pršut položimo duxelles od gljiva
  6. Raširimo ga tako da dobijemo jednaku debljinu sloja gljiva na svakom dijelu
  7. Bitno je da ostavimo neprekriven dio pršuta tj. Dio bez gljiva 1 cm od rubova zbog kasnijeg preklapanja
  8. Položimo biftek na jedan kraj sloja gljiva
  9. Krenemo rolati
  10. Kada smo narolali, položimo na tacnu
  11. Stavimo u frižider da se stisne bar na sat vremena

Istraži

Recepti

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.