povrtni temeljac

Opis

Povrtni temeljac je aromatična tekućina koja se koristi kao osnova za razne juhe, variva, umake i rižota. Priprema se kuhanjem povrća kao što su luk, mrkva, celer, i začina u vodi. Povrtni temeljac dodaje bogatstvo okusa jelima bez dodavanja mesa. Vrijednosti se mogu mijenjati ovisno o receptu i načinu pripreme, ali općenito, povrtni temeljac je niskokaloričan i niskomasni dodatak jelima.

100 g

10 kcal

Tehnika izrade

Nutritivne vrijednosti

100 g sadrži:

Ugljikohidrati:
1.5 g
Proteini:
0.5 g
Masti:
0.5 g
Vlakna:
0.5 g

Tehnike

Recepti

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.