stari kruh

Opis

"Stari kruh" označava kruh koji je izgubio svježinu i postao tvrd i suhi. Iako nije kvaran, često ga se koristi za pripremu raznih jela poput prepečenca, krušnih mrvica ili krušnih pudinga. Takav kruh može se i pržiti ili pohovati, čime postaje ukusan dodatak jelima. Iako nije najsvježiji, stari kruh nije otpad, već odličan način da se iskoristi preostali kruh. Također, smanjuje bacanje hrane, čineći ga korisnim resursom u kuhinji.

- - kcal

Nutritivne vrijednosti

sadrži:

Ugljikohidrati:
--
Proteini:
--
Masti:
--
Vlakna:
--

Tehnike

Recepti

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.