pšenični griz

Opis

Pšenični griz je proizvod od pšenice, dobiven mljevenjem pšeničnih zrna do srednje granulacije. Najčešće se koristi za pripremu kaša, pudinga, njoka, tijesta i slastica, a njegova tekstura doprinosi kremastoj konzistenciji jela. Pšenični griz je dobar izvor ugljikohidrata, dok sadrži manje količine proteina i vlakana. Priprema je brza, što ga čini prikladnim za doručak ili lagane obroke.

100 g

360 kcal

Tehnika izrade

Nutritivne vrijednosti

100 g sadrži:

Ugljikohidrati:
73 g
Proteini:
11 g
Masti:
1 g
Vlakna:
3 g

Tehnike

Recepti

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.