stabljika koromača

Opis

Stabljika koromača, poznata i kao komorač, je povrće koje se često koristi u kuhanju zbog svoje karakteristične arome i okusa. Ova biljka je poznata po svojim sočnim stabljikama koje su hrskave i blago slatkastog okusa. Koromač se može koristiti sirov u salatama, pečen ili kuhan u raznim jelima, a njegov aromatičan miris podsjeća na anis ili komorač, što ga čini popularnim sastojkom u mediteranskoj kuhinji.

stabljika koromača

100 g

31 kcal

Nutritivne vrijednosti

Stabljika koromača niskokalorična je i bogata hranjivim tvarima. Sadrži dobru količinu dijetalnih vlakana, koja su korisna za probavu i mogu pomoći u održavanju zdrave tjelesne težine. Koromač je također izvor vitamina C, koji pomaže u jačanju imunološkog sustava, te vitamina K, koji je važan za zdravlje kostiju. Osim toga, stabljika koromača sadrži minerale kao što su kalij i magnezij, koji su bitni za pravilno funkcioniranje srca i mišića.

100 g sadrži:

Ugljikohidrati:
7 g
Proteini:
1 g
Masti:
0.2 g
Vlakna:
3 g

Tehnike

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.