100 g sadrži:
- Ugljikohidrati:
- 7 g
- Proteini:
- 1 g
- Masti:
- 0.2 g
- Vlakna:
- 3 g
Stabljika koromača, poznata i kao komorač, je povrće koje se često koristi u kuhanju zbog svoje karakteristične arome i okusa. Ova biljka je poznata po svojim sočnim stabljikama koje su hrskave i blago slatkastog okusa. Koromač se može koristiti sirov u salatama, pečen ili kuhan u raznim jelima, a njegov aromatičan miris podsjeća na anis ili komorač, što ga čini popularnim sastojkom u mediteranskoj kuhinji.
100 g
31 kcal
Stabljika koromača niskokalorična je i bogata hranjivim tvarima. Sadrži dobru količinu dijetalnih vlakana, koja su korisna za probavu i mogu pomoći u održavanju zdrave tjelesne težine. Koromač je također izvor vitamina C, koji pomaže u jačanju imunološkog sustava, te vitamina K, koji je važan za zdravlje kostiju. Osim toga, stabljika koromača sadrži minerale kao što su kalij i magnezij, koji su bitni za pravilno funkcioniranje srca i mišića.
100 g sadrži:
© 2024 Sva prava pridržana.