kupus

Opis

Kupus je povrće koje pripada obitelji krstašica i postoji u različitim sortama, uključujući zeljeni, crveni, bijeli i savojski kupus. Karakterizira ga hrskava tekstura i blagi, osvježavajući okus. Kupus je izvrstan izvor vitamina K, vitamina C i folata te minerala poput kalija, mangana i bakra. Također sadrži antioksidanse koji mogu pomoći u borbi protiv upala i oksidativnog stresa te vlakna koja su važna za zdravlje probavnog sustava.

kupus

100 g

25 kcal

Nutritivne vrijednosti

100 g sadrži:

Ugljikohidrati:
5.8 g
Proteini:
1.3 g
Masti:
0.1 g
Vlakna:
2.5 g
O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.