juneće kosti s mesom

Opis

Juneće kosti s mesom koriste se za pripremu bogatih juha, temeljaca i variva. Kosti daju bogat okus i sadrže želatinu, koja pridonosi strukturi i gustoći juhe. Meso s kostiju može biti sočno i aromatično kada se dugo kuha na laganoj vatri. Ovaj sastojak je odličan izvor kolagena, minerala poput kalcija i fosfora, te proteina.

juneće kosti s mesom

100 g

180 kcal

Nutritivne vrijednosti

100 g sadrži:

Ugljikohidrati:
0 g
Proteini:
18 g
Masti:
12 g
Vlakna:
0 g

Tehnike

Recepti

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.