bg-image

tostiranje bučinih sjemenki

1 namirnica

Krenimo kuhati!

01
  1. Na hladnu tavu stavimo bučine sjemenke. Važno je imati tanki sloj. Ako želimo tostirati više sjemenki odjednom, trebamo uzeti veću tavu.
  2. Sjemenke tostiramo oko 5 minuta.
  3. Želimo postići da lagano grijemo namirnicu.
  4. Pred kraj možemo podići temperaturu da lagano istostiramo do željene boje.
  5. Odlažemo sjemenke sa strane.
02
  1. Nakon što su se ohladile, prebacimo ih u posudu.
  2. Ako su još mlake, ne zatvaramo posudu poklopcem. To možemo učiniti tek kada se ohlade.
O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.