pileći karabatak

Opis

Pileći karabatak je komad mesa koji se nalazi iznad pilećeg batka, i poznat je po svojoj sočnosti i bogatom okusu. Često se koristi u pripremi raznih jela kao što su pečena piletina, variva i gulaši. Karabatak je mesnatiji od bataka i obično ima više mesa u odnosu na kost. Pileći karabatak je dobar izvor proteina i sadrži više masti u usporedbi s pilećim filetom, što mu daje bogatiji okus.

pileći karabatak

100 g

180 kcal

Nutritivne vrijednosti

100 g sadrži:

Ugljikohidrati:
0 g
Proteini:
22 g
Masti:
6 g
Vlakna:
0 g

Tehnike

O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.