kiseli kupus

Opis

Kiseli kupus je fermentirana namirnica koja se priprema od glavica bijelog kupusa i soli. Karakterizira ga kiselkasti okus i hrskava tekstura, a tradicionalno se konzumira u mnogim kulturama diljem svijeta. Kiseli kupus je bogat probioticima, koji su korisni za zdravlje probavnog sustava, te je također dobar izvor vitamina C i vlakana. Osim toga, fermentacija može povećati dostupnost hranjivih tvari poput vitamina K i antioksidansa. Redovita konzumacija kiselog kupusa može pružiti razne zdravstvene koristi, uključujući poboljšanje probave, jačanje imunološkog sustava i podršku zdravlju srca.

kiseli kupus

100 g

19 kcal

Nutritivne vrijednosti

100 g sadrži:

Ugljikohidrati:
3 g
Proteini:
1 g
Masti:
0.1 g
Vlakna:
2.5 g
O projektuReceptiTehnikeInventarNamirniceKontaktUvjeti korištenjaPravila privatnostiImpressum

Budi u toku

Prijavi se na Newsletter i primaj nove obavijesti.

LogoLogoLogoLogo

© 2024 Sva prava pridržana.